Komunikasi karo Supplier? Supplier
Yijia Fang Mr. Yijia Fang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0574-58968978 Email:yijia@keyidq.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe

Diadegake ing taun 1995, Ningbo Banshen Electric Appliance Co, Ltd minangka pabrikan lan eksporter profesional sing prihatin karo desain, pangembangan lan produksi mesin cuci otomatis / mesin cuci semi-otomatis / mesin cuci kering lan penyaman udara. Kita dumunung ing Kota Cixi, kanthi akses transportasi sing gampang. Kabeh produk kita tundhuk karo standar kualitas internasional lan dihargai ing macem-macem pasar ing saindenging jagad. Jembar wilayah 30, 000 meter persegi, saiki kita duwe luwih saka 300 karyawan lan angka penjualan taunan sing ngluwihi USD30, 000, 000. Saiki kita ngekspor 60% produk ing saindenging jagad.

Fasilitas sing dilengkapi lan kontrol kualitas apik ing kabeh tahap produksi ngidini kita njamin kepuasan pelanggan total. Kejabi, kita wis entuk sertifikasi CE, CB, RoHS lan CCC.

Minangka asil saka produk berkualitas tinggi lan layanan pelanggan sing apik, kita wis entuk jaringan penjualan global sing tekan Amerika, Asia, Eropa, Afrika, Timur Tengah lan negara liya lan wilayah liyane.

Yen sampeyan kepengin weruh produk apa wae utawa pengin ngrembug tatanan adat, please hubungi kita. Kita ngarep-arep nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar ing saindenging jagad ing cedhak.


Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe

Diadegake ing taun 1995, Ningbo Banshen Electric Appliance Co, Ltd minangka pabrikan lan eksporter profesional sing prihatin karo desain, pangembangan lan produksi mesin cuci otomatis / mesin cuci semi-otomatis / mesin cuci kering lan penyaman udara. Kita dumunung ing Kota Cixi, kanthi akses transportasi sing gampang. Kabeh produk kita tundhuk karo standar kualitas internasional lan dihargai ing macem-macem pasar ing saindenging jagad. Jembar wilayah 30, 000 meter persegi, saiki kita duwe luwih saka 300 karyawan lan angka penjualan taunan sing ngluwihi USD30, 000, 000. Saiki kita ngekspor 60% produk ing saindenging jagad.

Fasilitas sing dilengkapi lan kontrol kualitas apik ing kabeh tahap produksi ngidini kita njamin kepuasan pelanggan total. Kejabi, kita wis entuk sertifikasi CE, CB, RoHS lan CCC.

Minangka asil saka produk berkualitas tinggi lan layanan pelanggan sing apik, kita wis entuk jaringan penjualan global sing tekan Amerika, Asia, Eropa, Afrika, Timur Tengah lan negara liya lan wilayah liyane.

Yen sampeyan kepengin weruh produk apa wae utawa pengin ngrembug tatanan adat, please hubungi kita. Kita ngarep-arep nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar ing saindenging jagad ing cedhak.


Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki

浙ICP备11039390号