Komunikasi karo Supplier? Supplier
Yijia Fang Mr. Yijia Fang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0574-58968978 Email:yijia@keyidq.com
Ngarep > Profil Perusahaan
Book a Tour FactoryKanggo njaluk pesenan tur, isi formulir lan supplier bakal bali menyang sampeyan.
  • Company name:Ningbo Banshen Electric Appliance Co., Ltd
  • Address:No.50 Guanfu Road, Fuhai Town, Cixi City, Ningbo, Zhejiang, China
  • Contacts:Mr. Yijia Fang
  • Tel:86-0574-58968978
  • Mobile phone: +8613906746372
  • Mail:yijia@keyidq.com
  • QR code:
    http://www.banshendq.com
  • Local Time(China): 21:57 Mon Feb 24
  • Click to change
  • Penting: Iki ora ngonfirmasi Pabrik Tur Pabrik, please ngenteni Supplier kanggo ngonfirmasi pesenan sampeyan.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki

浙ICP备11039390号